Wonen&Zo

Op Noard 61 kunt u naar binnen voor de leuke Hebbegoeds.
De woonspullen hebben een industriele, stoere stijl met af en toe een vintage vondst! ZUSSS Madam Stoltz en HK living zijn de merken op dit moment, aangevuld met mooie kussens van Linum!
Beppes wenkeamer is de ruimte waar Pake en Beppe Riemersma vroeger hun woonkamer hadden. Deze ruimte is verbouwd en hoort nu bij de winkel. Deze is aangekleed met de kleuren en spullen van toen gecombineerd met de nieuwe stijl van nu!

Madam Stoltz

De prachtige woondecoratie en meubelen van Madam Stoltz vormen een groot deel van het by Alberts assortiment. Dat is niet voor niets natuurlijk.

De afgelopen jaren heeft dit merk bewezen een ware pionier te zijn op gebied van basic woonaccessoires met steeds weer een aantal smaakmakers die onmiskenbaar een vleugje Pernille hebben meegekregen.

Pernille Stoltz en haar man Peter Bundgaard staan aan het roer van het bedrijf achter een van de meest succesvolle Deense wooncollecties van dit moment.

Het bedrijf dankt haar naam aan de wijze waarop de Indiase vrienden van het echtpaar Pernille al sinds jaar en dag aanspreken.

 

Het hoofdkantoor van Madam Stoltz, waar zo’n 12 vaste medewerkers werkzaam zijn,  is gevestigd op het Deense eiland Bornholm dat voor de Zweedse kust ligt. Jaarlijks trekt dit eiland bijna een half miljoen toeristen in de zomermaanden. Het is dan ook niet verrassend te noemen dat onlangs de eerste Madam Stoltz shop is geopend in Listed, een klein gehucht vlak bij het grotere havenplaatsje Svaneke. 

Zusss

Zusss is een sterk groeiend merk in de lifestyle en fashion branche. Zusss is basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs. Dat zie je terug in alle artikelen die door de zussen Sietske en Femke zelf ontworpen worden. De collectie bestaat uit kussens, opbergmanden, keukentextiel, sjaals, tassen en diverse accessoires. Dit alles in natuurlijke kleuren.

 

Tweejaarlijks wordt er een nieuwe collectie ontwikkeld. De zussen doen veel inspiratie op tijdens reizen en contact met onze doelgroep; stoere vrouwen die zich herkennen in de Zusss lifestyle. Zusss trek je aan als een warme jas. Het is een lifestyle die bij je past. Zusss vindt het belangrijk dat zoveel mogelijk in Nederland wordt gemaakt. Zo wordt bijvoorbeeld de fijn & frisss verzorgingslijn op ambachtelijke wijze in een Nederlandse zeepfabriek gemaakt.

Workshops

Wij bieden regelmatig verschillende creatieve workshops aan, via individuele opgave of per groep. Deze workshops kunnen in lengte variëren van 2 tot 4 uur.

In een ontspannen sfeer werkt u aan verschillende onderdelen, zoals behangplakken, stofferen of schilderen. Vanaf 4 tot 8 deelnemers kan er een groepsworkshop op maat worden verzorgd met drankjes en hapjes.

Heb je vragen en lijkt een workshop je iets, bijvoorbeeld als leuke vriendinnendag? Neem dan contact op voor meer informatie.

Bekijk hier het actuele aanbod met workshops.


© ZWF ontwerp