Ons verhaal

Noard 59-61 in vroegere tijden
Noard 59-61 in vroegere tijden

Ons verhaal: Het bedrijf heeft al een behoorlijk lange geschiedenis. In 1940 kocht Jelte Riemersma (Greet haar Pake) het pand Noard 61 van zijn oom Cornelis Riemersma die daar vanaf 1910 zijn schilderszaak had.

In de loop der jaren kwam daar de verkoop van verf en behang bij. In 1975 kopen Jet Riemersma en schoonzoon Siemon Alberts het bedrijf over van hun ouders. Zij kopen in 1982 pand Noard 59 erbij en richten daar “de Verfwinkel” in. Later komt de familie Bouwsma erbij. In 2008 wordt deze situatie beëindigd.

Vanaf 2004 komt dochter Greet een aantal uurtjes assisteren. Zij brengt daarmee haar kennis binnen op het gebied van Interieur Kleur en Styling. In 2006 besloot zij de opleiding binnenhuisarchitect te volgen onder leiding van Cristy Brandriet. Zij slaagde in 2007 en is haar eigen interieur, kleur en styling bedrijf begonnen naast het werken in “de Verfwinkel”.

 Inmiddels is het bedrijf by Alberts een feit! Greet Alberts heeft de zaak in januari 2013 officieel over genomen van haar ouders en woont met man en 3 kinderen op het Noard. Heit, Siemon Alberts mag zijn tijd nu zelf gaan indelen. Doet af en toe nog klussen.

Omdat we graag de kwaliteit willen waarborgen binnen dit familiebedrijf zijn we op zoek gegaan.
Sinds 2017 werken we samen met Ruud Stallman. Ruud is een vakman. Kan zowel monumentaal als in nieuwbouw zijn kwaliteiten uiten, is sinds 2006 zijn eigen zaak begonnen.
Ook werken we samen met andere schilders uit de buurt.

Pake syn ark

© ZWF ontwerp