Even voorstellen...

Greet Alberts woont met haar man en 3 kinderen in Workum, het Zuid-Westen van Friesland. Jaren is zij werkzaam geweest in het welzijnswerk. Daarnaast is zij al enkele jaren volop bezig op het gebied van wonen. Zij geeft advies voor alles omtrent verf, behang, kleur en interieur.

In 2006 besloot zij de knoop door te hakken en de opleiding binnenhuisarchitectuur te gaan volgen. In 2007 slaagde zij onder leiding van Cristy Brandriet (gerenomeerd interieurontwerpster, kleurstyliste voor Histor verf en genoemd in verschillende woonbladen).

Interieuradvies

Het eerste gesprek vindt plaats bij u thuis. Aan de hand van verschillende vragen die Greet u stelt wordt een indruk van uw huidige woonstijl verkregen.
Bij de vertaling van uw wensen wordt rekening gehouden met de gebruikers in de ruimte(s), hobby's, etc. U kunt aangeven wat u wel en niet mooi vindt aan de huidige stijl, welke meubelen moeten blijven, welke worden vervangen en wat uw verdere wensen zijn in de nieuwe situatie.
Een afspraak voor een tweede gesprek is gemaakt. Tijdens dit (laatste) gesprek ontvangt u het inspiratieplan. Hierop vindt u de plattegrond van de nieuwe situatie met daarbij kleurstalen, materialen en accessoires. Zorgt u gerust dat u tijdschriften of foto's hebt van meubilair of van (woon)stijlen die u aanspreken.

Ook is het mogelijk om samen door uw woning te lopen en advies te krijgen over bepaalde (aandachts) punten in uw huis. Misschien is het huis wel oké maar voelt het anders. U krijgt dan direct tips en advies. Daarna kunt u zelf aan de slag om u toch thuis te voelen in uw huis!

Interieuradvies winkel

Vindt u advies aan huis niet nodig? Uiteraard bent u van harte welkom in de winkel. U kunt foto’s meenemen van uw huis en eventueel de (vloer/gordijn) stalen waar we rekening mee moeten houden. Samen “lopen” we door de ruimte. Na afloop hebben we de kleuren en eventueel behangstalen bepaalt en kunt u met de adviezen direct aan de slag. U neemt de verf mee en het behang wordt besteld.

NIEUW:
Van dinsdag t/m vrijdag kunt u tussen 9-10 uur langskomen in de winkel. We nemen dan alle tijd voor u want de winkeldeur is dan gesloten. Onder het genot van een kopje koffie/thee nemen we de plannen door. Vanaf 10 uur is de winkel geopend en zullen we ook andere klanten helpen.
Wel willen we dit van te voren weten!

Uiteraard kunt u op de bonnefooi binnenstappen. Kans bestaat dat u lang moet wachten of dat we steeds bij het gesprek vandaan zullen gaan.

© ZWF ontwerp