Behang

In "de Verfwinkel" hebben wij een ruime keus uit behang van oa de merken;
Morris & Co, Coordone, Eiffinger, Esta, Voca, Boras Tapeter,Noordwand, Raffi, AS Creation, Onszelf, studio Ditte, Annet van Egmond, Marburg, Esprit en de behangbeesten van INKE. (kom in de winkel en vraag naar de mogelijkheden)

U kunt in een aparte ruimte rustig zittend onder het genot van een kopje koffie/thee de behangstalen bekijken. Dit is "de behangkeamer".

Ook hebben wij een behangwand die maandelijks wisselt. Zo krijgt u een goed beeld van het behang wanneer dit is geplakt op een deel van een muur.

Wanneer u het behang bij ons koopt kunt u een behangtafel gratis lenen. Ook is het mogelijk om het behang door onze ervaren behanger te laten plakken.

Fotobehang

Vanaf nu kunt u zelf behang uitzoeken, bewerken en bestellen achter de pc. Daarna kunt u de bestelling ophalen bij ons in de winkel. Mocht u toch de voorbeelden in de behangkeamer willen bekijken, dan kan dat. Want alle voorbeelden staan in de nieuwe behangboeken. mrperswall.com

 

 

Dutch Masters 2016

Hiernaast ziet een filmpje met hierin het productieproces van het behang in beeld gebracht. Het betreft de nieuwe collectie Dutch Masters van BN Wallcoverings in samenwerking met Panhuizen te Helmond.

Informeer bij ons naar de gehele collectie.

 

 

© ZWF ontwerp